Lippincott: Orvosi élettan: A betegség gyakran a belső környezet és annak szabályozómehanizmusainak hibás működése miatt alakul ki. A test folyamatainak, válaszainak és működésének megértése elengedhetetlen az inteligens orvosláshoz.

Az ES-TECK egy korszerű, non-invasive inteligens orvosi döntéstámogató eszköz, mely nagyban segíti a mindennapos orvosi munkát. Használatával jobb időben jobb döntések születhetnek, ami kedvező a beteg számára egészségileg és anyagilag egyaránt, valamint költséghatékony a finanszírozó szempontjából is. Működése evidence based alapokon nyugszik.

Nem helyettesíti a hagyományos dignosztikai módszereket, hanem kiegészíti azokat.

Használatával az orvos, egy mindössze 2-4 perces mérés után, információt kaphat a paciens állapotáról, ezáltal elérhetővé válik a beteg állapotának közvetlen, helyben történő nyomonkövetése. A program külön kiemeli a populációt leggyakrabban érintő problémákat és segíti az ideális terápia beállítását:

Összesítő ábra

Az ES-TECK négy modult tartalmaz:

A négy egymástól független modul mérési adatait végül az ES-Teck összegzi és keresztanalízist végez. Kockázatelemző rendszerének hatékonyságát FDA tanusítvány igazolja.

Certification Certification